Smartphone App-Ontwikkeling

Windows Phone 8 en Windows Phone 10

Voor onze klanten ontwikkelen en onderhouden we een groot aantal smartphone apps. Deze variëren van apps die gebruikt worden door eindklanten tot apps voor intern gebruik door personeel. Onze klanten ondervinden dat een goed gestructureerde, mooie, duidelijke en hulpvolle app zorgt voor een betere klant-ervaring, een breder doelpubliek en effici?ter personeel.

Onze ervaring op gebied van app ontwikkeling is erg breed: in het verleden ontwikkelden we applicaties gaande van een schaakvariant tot een Android app die barcodes uitleest en met een virtuele keyboard driver op een PC verbinding maakt. Voor ons is uw verbeelding de enige grens.

Het smartphone landschap is momenteel nog altijd erg breed: Android, iPhone, Windows Phone en ook Blackberry hebben elk een significant aandeel van de markt. Een applicatie die zowel op twee, drie of zelfs vier van deze platformen draait kan in een traditioneel ontwikkelproces dus erg kostelijk zijn - iets dat gelukkig niet het geval is bij Ifdef. We maken gebruik van state-of-the-art technieken die ons toestaan om code tussen deze verschillende platformen te delen, met een snellere ontwikkelingstijd en een lagere prijs voor u tot gevolg.

Vertel me meer »